• PNL se opune testării cu bani de la buget a persoanelor nevaccinate, spune Nelu Tătaru. El afirmă că România are „o predispoziţie de un val cinci destul de agresiv”.
  • El se referă la amendamentul PSD care prevede efectuarea a 20 de teste gratuite în primele 60 de zile pentru persoanele nevaccinate angajate la stat.
  • Nelu Tătaru afirmă că neadoptarea legii privind certificatul verde a scăzut rata de vaccinare aproape la jumătate.

PNL se opune testării cu bani de la buget a persoanelor nevaccinate, spune Nelu Tătaru. El afirmă că România are „o predispoziţie de un val cinci destul de agresiv”.

„S-a votat ca noi, deputaţii PNL, să ne abţinem. Statul oferă vaccin gratuit, dar testarea să se facă contracost”, spune deputatul PNL Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii.

El se referă la amendamentul PSD care prevede efectuarea a 20 de teste gratuite în primele 60 de zile pentru persoanele nevaccinate angajate la stat.

Recomandări

SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC
ION CRISTOIU - EDITORIAL

Nelu Tătaru afirmă că neadoptarea legii privind certificatul verde a scăzut rata de vaccinare aproape la jumătate.

Deocamdată suntem pe un trend descendent, dar trebuie să ne gândim că atâta timp cât avem o populaţie receptivă de aproape 50%, avem şi o predispoziţie de un val cinci destul de agresiv. Experienţa noastră ne arată că un val în România este cam la o lună, o lună şi jumătate după valurile din Occident”, conchide Tătaru.