• Podul Francis Scott Key din Baltimore s-a prăbuşit marţi dimineaţa, după ce a fost lovit de o navă de marfă, potrivit unei înregistrări obţinută de CNN.
  • Şapte persoane şi mai multe vehicule au căzut în apă, iar în prezent este în desfăşurare o operaţiune de salvare de amploare, potrivit pompierilor.
  • Mai multe maşini care se aflau pe pod în acel moment s-au prăbuşit în râul Patapsco.

Podul Francis Scott Key din Baltimore s-a prăbuşit marţi dimineaţa, după ce a fost lovit de o navă de marfă, potrivit unei înregistrări obţinută de CNN.

Autoritatea de transport din Maryland confirmă că toate benzile au fost închise în ambele direcţii din cauza unui ,,incident” pe podul Francis Scott Key din oraşul american Baltimore, relatează BBC.

Traficul este deviat, precizează aceasta, fie pe autostrada I-95 care traversează oraşul, fie pe tunelul portuar.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Şapte persoane şi mai multe vehicule au căzut în apă, iar în prezent este în desfăşurare o operaţiune de salvare de amploare, potrivit pompierilor.

Toată circulaţia este deviată, a transmis Autoritatea de Transport din Maryland (MTA).

Mai multe videoclipuri distribuite pe reţelele de socializare au arătat o navă de marfă mare ciocnind unul dintre stâlpii de sprijin ai podului. Mai multe maşini care se aflau pe pod în acel moment s-au prăbuşit în râul Patapsco, relatează independent.co.uk.

Citește și