• Tiger Woods conducea cu 140 km pe oră în momentul accidentului de mașină din februarie
  • Woods a fost eliberat din spital la începutul acestei luni, după ce a suferit o serie de răni grave
  • Șeriful șef din Los Angeles: „Principalul factor care a cauzat accidentul a fost conducerea cu o viteză nesigură pentru condițiile de trafic”

Tiger Woods conducea aproape de dublul limitei de viteză de 45 mph (72 km/h), când a suferit accidentul de mașină, în februarie, potrivit șefului poliției din Los Angeles, informează BBC Sports.

Jucătorul de golf, în vârstă de 45 de ani, a suferit un accident de mașină cumplit, în luna februarie, paramedicii și pompierii făcând atunci eforturi mari pentru a-l descarcera din epava mașinii sale.

Potrivit poliției, mașina lui Woods a părăsit carosabilul cu o viteză de aproximativ 84-87 mph (135-140 km/h) și s-a rostogolit de mai multe ori. Woods a fost eliberat din spital la începutul acestei luni, după ce a suferit o serie de răni grave.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Șeriful șef din Los Angeles, Alex Villanueva, a declarat, citat de BBC Sports: „Principalul factor care a cauzat accidentul a fost conducerea cu o viteză nesigură pentru condițiile de trafic și incapacitatea de a negocia virajele la acea viteză.”

Mașina lui Woods a trecut de linia de demarcație a drumului și a ieșit în afara acestuia, oprindu-se la peste 100 de metri de locul părăsirii carosabilului, lovind în cale un copac și rostogolindu-se de mai multe ori, în apropierea zonei Ranchos Palos Verdes. Americanul a suferit fracturi deschise la picior, precum și alte leziuni la picior și la gleznă.

În plus, pe lângă viteza de 140 km/h cu care a lovit parapetul drumului, șeriful Villanueva a adăugat că viteza estimată cu care vehiculul a lovit copacul a fost de 75 mph (aproximativ 120 km/oră.