• Un gălățean a pus pe jar Poliția, vineri, după ce a sunat la 112 și a spus „Criminalilor dați-mi drumul!”, după care nu a mai putut fi contactat.
  • Polițiștii au verificat zona din care a venit apelul și au reușit să lămurească situația.
  • Bărbatul apelase 112 în timp ce era dus cu Ambulanța la un spital de psihiatrie.

Un gălățean a alertat Poliția, vineri, după ce a sunat la 112 și a spus „Criminalilor dați-mi drumul!”, după care nu a mai putut fi contactat. Polițiștii au verificat zona din care a venit apelul și au reușit să lămurească situația.

Poliția Galați a fost sesizată, prin 112, că un bărbat a apelat serviciul de urgență de pe o cartelă telefonică prepay. Operatorul l-a auzit cum țipa: „Criminalilor dați-mi drumul!”, după care convorbirea s-a întrerupt.

S-a încercat, de mai multe ori, contactarea apelantului, dar telefonul fusese închis.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Mai multe patrule de poliție au fost dirijate în zona în care STS a localizat apelul. Polițiștii au verificat societățile comerciale și imobilele din zonă.

A fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

În cele din urmă, polițiștii au identificat împrejurările în care a fost făcut apelul. Este vorba despre un bărbat de 27 de ani, din comuna Șendreni, care manifesta o stare de agitație psihomotorie și a fost preluat de pe stradă de Ambulanță pentru a fi dus la Spitalul de Psihiatrie. Apelul telefonic s-a efectuat în aceste împrejurări.