• Poliția Capitalei a transmis o serie de măsuri și recomandări rutiere valabile pe parcursul zilei de vineri, cu ocazia vizitei vicepreședintelui american Kamala Harris la București.
  • Şoferii sunt sfătuiţi ca vineri, între orele 12.00 – 17.00, să evite deplasarea pe Drumul Naţional 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.
  • Kamala Harris ajunge vineri la Bucureşti, unde are programată o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

Poliţia Capitalei a anunţat joi că s-au dispus o serie de măsuri şi recomandări cu ocazia vizitei vicepreşedintelui american Kamala Harris la Bucureşti.

Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puţin cu activităţile cotidiene ale populaţiei. Astfel, pentru participanţii la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulaţiei şi, în acest context, Brigada Rutieră Bucureşti le certe şoferilor să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor”, informa Poliţia Capitalei.

Şoferii sunt sfătuiţi ca vineri, între orele 12.00 – 17.00, să evite deplasarea pe Drumul Naţional (DN) 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.

Apelăm la sprijinul cetăţenilor şi le mulţumim acestora pentru înţelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanţă deosebită pentru România”, arăta sursa citată.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Kamala Harris ajunge vineri la Bucureşti, unde are programată o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.