• Polițiștii cer plecarea Guvernului Cîțu
  • Guvernul nu mai dă vouchere anul ăsta, pentru că au rămas destule nefolosite de anul trecut, a explicat premierul Cîțu.

Polițiștii s-au supărat rău de tot pe Guvernul Cîțu, pe care îl vor plecat de la Palatul Victoria.

Sindicatul Europol a scris despre proiectul de lege care anulează plata voucherelor de vacanță și decontarea serviciilor turistice în 2021. Postarea se încheie cu „Jos, jos, jos, guvern mincinos!”. Protestul n-a fost doar online, ci și în stradă.

Tăierea voucherelor de vacanță e o veste cum nu se poate mai proastă, mai ales pentru acest cuplu de tineri polițiști. Două vouchere pentru o singură familie ar fi rezolvat rapid problema lunii de miere – dacă opțiunea era o destinație din țară.

Guvernul nu mai dă vouchere anul ăsta, pentru că au rămas destule nefolosite de anul trecut, a explicat premierul Cîțu.

Despre voucherele de vacanță și sporurile bugetarilor discutăm cu liderul Sindicatului Europol, Cosmin Andreica.

Cosmin Andreica: „Suntem în a 6-a săptămână de proteste, împreună cu colegii de la PUBLISIND, unde sunt afiliate și alte sindicate din sectorul bugetar. Săptămâna viitoare vom fi la Guvern. Din nefericire, vedem că Guvernul în loc să găsească soluții pentru a aduce bani la bugetul de stat, recurge doar la tăieri. Problema este că în cazul de față, astăzi, am avut tăierile în ceea ce privește voucherele de vacanță. Același Guvern a spus a justificat nota de fundamentare a OUG că aceste vouchere au adus un plus economiei, au scos din zona gri sau din zona neagră o serie de pensiuni, hoteluri și multe alte spații de cazare”

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.