• Politicieni de top din întreaga lume au simțit pe pielea lor cum e să ai coronavirus
  • Mulți au făcut publice poveștile lor și au oferit sfaturi celor din jur
  • Pe lista celebrităților ce ar putea fi donatori de plasmă sunt și fețe regale

Donald Trump este ultimul şef de stat care află că funcţia şi statutul social nu te protejează împotriva COVID -19. Lista politicienilor de top care au păţit-o e lungă. Îţi amintesc o parte dintre aceștia.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 83 de ani, este unul dintre cei care au aflat pe pielea lor că virusul nu se uită nici la contul din bancă şi nici la carnetul de partid înainte de a te vizita. Fostul premier a fost declarat pozitiv după o vacanţă petrecută în Sardinia. A avut nevoie de spitalizare câteva săptămâni.

Apoi, să ne amintim de Bolsonaro, președintele brazilian care nu prea credea că virusul e cine știe ce. A luat virusul, a stat 20 de zile în… semi-izolare… după care s-a mai domolit cu declarațiile covidsceptice.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Doamna de Fier” a Ucrainei, Iulia Timoșenko, s-a luptat și ea cu virusul. A avut o formă gravă. A fost internată la terapie intensivă mai multe zile, ventilată artificial.

Printre figurile publice care nu au scăpat de teribilul virus mai poți nota Sophie Grégoire Trudeau, soţia premierului canadian Justin Trudeau premierul Marii Britanii Boris Johnson.

Şi feţele încoronate s-au infectat. Prințul Charles a fost confirmat pozitiv pe 25 martie, la doar câteva zile după prinţul Albert al II-lea de Monaco, în vârstă de 62 de ani.

Iar printre feţele regale care s-au luptat cu coronavirusul s-a numărat şi arhiducele Karl von Habsburg al Austriei.