• Mai mulți politicieni au anunțat public faptul că sunt infectați cu noul coronavirus
  • Violeta Alexandru a fost ironizată în urma anunțului, întrucât la un eveniment, aceasta a venit cu mască și vizieră
  • Cu toții susțin că au respectat măsurile sanitare de protecție

Coronavirusul a intrat și în Guvernul lui Ludovic Orban, dar și în rândul altor politicieni. Mesajul conducerii din ultimele luni spunea că numărul mare de cazuri este din vina populației și nu a guvernanților.

Și pentru că este 1 Decembrie, ne gândim la Armata Romană, ai cărei șefi sunt în izolare. Șeful statului major al Apărării, Daniel Petrescu, este confirmat cu COVID-19, iar ministrul Nicolae Ciucă este în carantină, preventiv”, informează Mihaela Gâdei, corespondent Aleph News.

Nici cei din administrația Capitalei nu au scăpat.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Ultimul care a făcut acest anunt este chiar Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei. El a anunțat chiar ieri că s-a infectat. El este și cel care a susținut și semnat prelungirea restricțiilor pentru București”, a mai adăugat corespondentul Aleph News.

Guvernanții nu au fost ocoliți de noua maladie, unii fiind chiar ironizați după ce au anunțat că sunt infectați cu SARS-CoV2.

Virgil Popescu a fost și el testat pozitiv înainte de o deplasare in Israel. O mai avem și pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii. Ea încă este ironizată pentru că la o întâlnire cu sindicatele, a purtat și masca, și vizieră. Până acum am vorbit despre membri PNL, dar avem si liderul USR confirmat cu coronavirus. Dan Barna a anunțat pe Facebook că a fost confirmat. El nu avea simptome, dar s-a testat înainte de a merge la un eveniment.

Aleșii și guvernanții susțin că nu au încălcat regulile sanitare de protecție, unii argumentând că virusul „nu iartă”.

Toți au spus că au respectat regulile și nu recunosc că ceva le-a scăpat. De exemplu, Traian Berbeceanu a spus că a respectat distanțarea, a purtat mască și totusi s-a contaminat. La fel și Virgil Popescu. El a spus că a respectat toate regulile, însă acest virus„ nu iartă”. Violeta Alexandru a spus că de vină a fost imunitatea ei slabită pentru că a muncit foarte mult, așa cum anunță mereu pe Facebook”, a transmis în încheiere corespondentul Aleph News.