• Acesta a fost sesizat că o mașină circulă haotic și cu mare viteză.
  • Agresorul a tras opt focuri de armă, inclusiv în capul polițistului.
  • Acum, polițistul este internat în stare critică.

Un polițist american de origine română a fost împușcat în timpul unei misiuni în Statele Unite ale Americii. Tyler Moldovan, în vârstă de de 22 ani, patrula într-un complex de apartamente în jurul orei 02.00 noaptea, după ce poliţia a fost sesizată că o maşină circulă haotic şi cu mare viteză în zona respectivă. Agresorul era ascuns pe terasa unui apartament și a tras opt focuri de armă spre politist.

L-a împușcat inclusiv în cap. Tyler Moldovan se află acum în stare gravă la spital. Șeful Poliției din Phoenix, Jerry Williams a transmis câteva cuvinte despre acest caz.

„Ceilalți polițiști aflați la fața locului au reușit să-l imobilizeze pe suspect. Nici unul dintre aceștia nu a reușit să deschidă focul”, transmite Jerry Williams.

Sergent Vincent Cole susține că atât polițiștii, cât și comunitatea sunt alături de Tyler Moldovan. „După cum am spus și mai devreme, pot să vorbesc despre sentimentele ofițerilor polițiști, despre grija pe care o poartă oamenilor din comunitate”, spune acesta.

Tyler Moldovan provine dintr-o familie de români plecați în Statele Unite înainte de Revoluția din 1989. Lucrează la poliția statului Arizona ca ofițer, din luna martie, imediat după ce a absolvit Academia de Poliție.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT