• Un copil în vârstă de numai un an este internat în stare gravă, după ce a fost împușcat de un polițist din Houston.
  • Incidentul a avut loc pe data de 3 martie, când mama copilului se afla la o benzinărie.
  • Un reprezentant al poliției a spus că nu crede că oamenii legii care erau la fața locului și-au dat seama că în mașină se afla un copil.

Un copil în vârstă de 1 an se află internat în spital, în stare gravă, după ce a fost împușcat în cap de un polțist din Houston, afirmă avocații mamei copilului, potrivit CNN.

Nefericitul episod a avut loc pe 3 martie. Atunci, mama copilului, Dashina Smalls, se afla într-o benzinărie și a văzut o mașină de poliție care se apropia. Legend, fiul ei, se afla pe bancheta din spate a mașinii, iar Dashina a relatat că un bărbat s-a apropiat de autovehiculul său și i-a spus femeii că are nevoie ea.

Nu i-aș fi dat mașina mea, pentru că i-am spus că am un copil înăuntru și că nu plec fără fiul meu”, a spus Smalls, printre lacrimi. Femeia a mai afirmat că stătea în mașină când bărbatul a sărit înăuntru, iar oamenii legii erau chiar în spatele autoturismului său.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Înainte să-mi dau seama ce s-a întâmplat, ei trăgeau deja asupra mașinii mele și eram îngrozită pentru viața fiului meu”, a spus Smalls.

Poliția din Houston are o altă versiune a incidentului

Însă, adjunctul executiv al șefului Poliției, Troy Finner, a prezentat, pe 4 martie, o versiune diferită cu privire la acest incident. Astfel, Finner a precizat că femeia nu se afla în mașină în timpul împușcăturilor și că bărbatul asupra căruia s-a tras, un tânăr de 30 de ani, era suspect în două jafuri agravate și deja era urmărit de polițiști când a sărit dintr-o mașină pe care a lovit-o în timpul urmăririi.

Suspectul, care era înarmat, a intrat apoi în mașina lui Smalls. Suspectul a refuzat să arunce arma din mână, iar polițiștii l-au împușcat mortal. Finner a mai dăugat că bebelușul a fost de asemenea împușcat.

Temându-se pentru siguranța mamei, unul dintre ofițerii noștri și-a descărcat arma de serviciu, împușcând mortal suspectul. Din păcate, bebelușul Legend a fost, de asemenea, împușcat. Ofițerii aflați la fața locului i-au acordat imediat primul ajutor băiatului”, a spus, într-un comunicat, șeful poliției din Houston, Art Acevedo.

Mai mult, Finner a spus că nu este convins că ofițerii prezenți la fața locului știau că bebelușul se află în mașină.