Poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare

Elena Udrea va contesta decizia Curții de Apel. Avocat: Condamnarea este absurdă și ieșită din limitele legii Sursa: Medifax Foto
  • Poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare, conform deciziei de joi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
  • Elena Udrea se poate prezenta singură la secţia de Poliţie. Totuşi, surse din rândul anchetatorilor susţin că Elena Udrea a ieşit joi din ţară pe la Vama Giurgiu.
  • Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Instanţa a respins constestaţia şi a menţinut sentinţa iniţială de 6 ani închisoare cu executare.

Poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare, conform deciziei de joi a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Elena Udrea se poate prezenta singură la secţia de Poliţie. Totuşi, surse din rândul anchetatorilor susţin că Elena Udrea a ieşit joi din ţară pe la Vama Giurgiu.

Autorităţile române au început procedurile şi Udrea a fost dată în urmărire generală. Informaţia apare pe site-ul Poliţiei.

Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi este definitivă. Condamnarea este cu executare.

Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Instanţa a respins constestaţia şi a menţinut sentinţa iniţială de 6 ani închisoare cu executare.