Ponta compară Colectiv cu Covid-19: Azi mor peste 60 de oameni zilnic și Iohannis nu cere vreo demisie. Nu mai protestează nimeni

  • Ponta: „Mor mai mult de 60 de oameni într-o zi, dar Iohannis nu mai cere demisii”
  • PSD a postat un mesaj aproape identic cu al fostului său șef

Ponta nu uită că a pierdut funcția de premier după incendiul din Colectiv. Acum șef la Pro România, el face o comparație cu tragedia de la care se împlinesc în curând cinci ani și… bilanțul zilnic al victimelor coronavirusului.

„Iohannis mi-a cerut demisia pentru că au murit 60 de oameni într-o tragedie. Azi, mor mai mult de 60 pe zi și Iohannis nu cere vreo demisie și nu mai protestează nimeni”, a spus Ponta, la Antena 3.

Coincidență, sau poate nu, PSD a postat pe Facebook un mesaj aproape identic cu al fostului său președinte. Social democrații au mai adăugat un atac la Guvernul Orban, pe care îl acuză de iresponsabilitate.

„Într-o singură zi au pierit mai mulți semeni de-ai noștri decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv. Drama este că, de azi înainte, din cauza iresponsabilității acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi!”, scrie pe pagina de Facebook a PSD.