• Victor Ponta, președinte PRO România, îți explică ce argument are pentru votul pro deschiderea piețelor
  • Ponta e de părere că prin asfel de decizii „distrugi producătorii români, o mulțime de oameni care trăiesc din această activitate
  • Iată ce propune Victor Ponta pentru ca piețele să funcționeze în condiții de siguranță

I-ai trimis în Parlament să rezolve orice problemă ai avea în numele tău. Azi, s-au ocupat de piețe. Iată cum și mai ales, de ce, au făcut-o.

Spre exemplu, Victor Ponta, președinte PRO România, îți explică ce argument are pentru votul pro deschiderea piețelor: „Cred că este o măsură total greșită, pe care guvernul a luat-o, și cred că ar fi trebuit ca domnul Orban să meargă personal într-o piață din București să vadă că ceea ce el pretinde – să stea afară comercianții, în frig, cu tarabele în stradă, este ceva total impracticabil. Guvernul, când ia decizii, trebuie să se gândească și dacă se pot aplica. Nu se pot aplica“.

Ponta e de părere că prin asfel de decizii „distrugi producătorii români, o mulțime de oameni care trăiesc din această activitate, ne afectezi pe noi, pe toți, pe consumatori, și ne obligi să ne ducem într-un supermarket, unde pericolul de infectare este cel puțin egal“.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Sper ca președintele Iohannis, mâine, să promulge legea. Propunerea Guvernului a fost total greșită și nu am auzit pe nimeni care să o mai susțină. Cred că pur și simplu, nu știu, poate că e și un scenariu de a distruge producătorii români, poate că e vorba de prostie, de incompetență. Important este că azi Parlamentul a reparat această greșeală. Domnul Iohannis ar trebui să promulge legea mâine“, mai spune Ponta.

Iată ce propune Victor Ponta pentru ca piețele să funcționeze în condiții de siguranță: „Eu am fost în piață și am văzut că cel de acolo respectau regulile: aveau măști, dezinfectant, nu mai puteai să pui mâna pe fructe, pe legume. Pui niște condiții, ceri să se respecte, iar dacă cineva nu le respectă îl sancționezi“.