Postările lui Florin Cîțu, sute de „aprecieri” de la conturi din Rusia și Vietnam. Vlad Voiculescu: „Nu prinde bine în România, dar la nivel internațional rupe!”

Premierul interimar afirmă că numia prin vaccinare scade presiunea din spitale. Sursa: Hepta
  • Postările oficiale ale lui Florin Cîțu sunt din ce în ce mai populare… în Rusia și Vietnam.
  • Anunțurile premierului strâng, mai noi, sute de „like”-uri din partea unor conturi rusești și vietnameze, cel mai probabil false.
  • Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu remarcă, ironic, faptul că premierul demis „nu prinde foarte bine în România, dar la nivel internațional rupe”.

Ultimele postări de pe pagina oficială de Facebook a lui Florin Cîțu au mii de like-uri, iar majoritatea vin din partea unor conturi rusești sau vietnameze.

Astfel, într-o comparație simplă, se poate vedea că ultima postare a lui Cîțu, de pe 5 noiembrie, are peste 2.200 de like-uri, deși era doar o declarație în direct, fără niciun subiect anunțat.

Alte declarații similare ale premierului demis, nu mai vechi de 3 zile, strângeau de 4-5 ori mai puține aprecieri.

Creșterea spectaculoasă a numărului de aprecieri de care se bucură Florin Cîțu a fost remarcată și de fostul său coleg din Guvern, Vlad Voiculescu.

Pare că premierul demis al țării nu prinde foarte bine în România dar la nivel internațional rupe! Atât în spațiul ex-sovietic cât și în Vietnam!”, a scris Voiculescu pe pagina sa de Facebook.