• Ahmat spune că era o casă plină de bucurie și dragoste; familia sa este acum distrusă.
  • El spune că localnicii vor să știe unde este ajutorul guvernului.
  • Sora lui, Fara, îl îmbrățișează și frații se țin strâns unul de celălalt.

Ahmat a aterizat pe unul puținele aeroporturi funcționale din zona afectată de cutremur. El a călătorit toată noaptea din sudul Țării Galilor pentru a ajunge la casa familiei sale din Tut, în provincia Adiyaman din Turcia.

Fratele său, Ali, a fost ucis după ce casa sa s-a prăbușit la pământ în urma cutremurului. Soția lui Ali este grav rănită, iar cele două nepoate ale sale sunt încă îngropate printre dărâmături. La jumătatea drumului, Ahmat primește un telefon de la nepoata sa supraviețuitoare care îl anunță că nimeni nu vine să ajute familia.

Ahmat le-a spus jurnaliștilor de la Sky News: Este de necrezut. Nu am mai văzut așa ceva până acum. Sunt cu adevărat șocat. Nu am mai văzut așa ceva în viața mea… niciodată.” Sora lui, Fara, îl îmbrățișează și frații se țin strâns unul de celălalt. Ea plânge de durere.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

De asemenea, Ahmat era așteptat și de nepoata sa supraviețuitoare Sidka. Vecinii veneau rând pe rând să-și prezinte omagiile față de familia sa.

Ahmat spune că era o casă plină de bucurie și dragoste; familia sa este acum distrusă. El spune că localnicii vor să știe unde este ajutorul guvernului. Adevărul este că guvernul este copleșit. Țările depun acum eforturi pentru a ajuta Turcia și pentru a căuta supraviețuitorii.