• Ofițerii au descoperit că purta un microcip montat în Danemarca.
  • Animalul a fost dus la un adăpost și au început lucrările pentru a-i găsi proprietarii.
  • Salvarea miraculoasă a avut un final fericit cu o reuniune între câine și stăpânii săi.

Un câine care a căzut peste bord în timpul unei furtuni s-a reîntâlnit cu stăpânii săi după ce a înotat până două zile pentru a ajunge pe uscat. Poliția din Spania a făcut publică incredibila poveste de supraviețuire după ce a predat câinele cuplului care credea că nu îl va mai vedea niciodată.

Jolie a apărut vinerea trecută pe o plajă din Aguilas, în apropiere de orașul Murcia din sud-estul țării, și a fost lăsată poliției locale de către binevoitorii care au găsit-o.

Ofițerii au descoperit că purta un microcip montat în Danemarca și, după ce au dus-o la un centru de salvare administrat de consiliu, au fost alertați de un apel de la o femeie care spunea că fiica unei prietene și-a pierdut câinele de companie în timpul unei furtuni, în timp ce naviga spre Ibiza.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

Salvarea miraculoasă a avut un final fericit cu o reuniune între câine și stăpânii săi la începutul acestei săptămâni deoarece poliția a confirmat că a crezut că Jolie a înotat una sau două zile pentru a ajunge pe coastă”.

Sunt mai mult de 160 de mile marine între Aguilas, pe continentul spaniol, și Ibiza, deși nu era clar astăzi unde anume a căzut animalul peste bord. Un purtător de cuvânt al poliției locale din Aguilas a declarat: Vinerea trecută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o familie care a fost pe plajă ne-a predat un câine pe care l-au găsit pe plaja Cope din Aguilas. Am descoperit că purta un microcip din Danemarca. Animalul a fost dus la un adăpost și au început lucrările pentru a-i găsi proprietarii. Între timp, am primit un apel de la o femeie din Cadiz, care ne-a informat că a primit un telefon de la o prietenă din Statele Unite, care i-a spus despre un incident în care a fost implicată fiica ei. Acea fiică naviga în Marea Mediterană împreună cu soțul ei și câinele Jolie și se îndreptau spre Ibiza și au fost prinși într-o furtună care a dus la căderea lui Jolie în mare. Datorită microcipului s-a confirmat că animalul care ajunsese la Aguilas era Jolie, același câine care a căzut în mare.

Proprietarii ei au primit vestea cea bună și s-au îndreptat spre cel mai apropiat port, care era Calpe, la nord de Benidorm, iar câteva ore mai târziu erau în Aguilas pentru a o lua pe Jolie. Jolie este un adevărat supraviețuitor. Se estimează că ar fi putut înota una sau două zile pentru a ajunge pe coastă.