• Ceremonia de Ziua Marinei va fi sărbătorită anul acesta fără spectatori.
  • Puiu Vlad a pilotat timp de 30 de ani în nenumărate misiuni.
  • Alex și Ștefan au petrecut mult timp în elicopterul pe care l-a pilotat tatăl lor.

Ziua Marinei Militare este un bun prilej să ne amintim de eforturile armatei române și de cei 161 ani de la înființarea Marinei Militare moderne.

Puiu Vlad este comandor de aviație. Timp de 30 de ani a pilotat cu mândrie în nenumărate misiuni.

„Copiii mei m-au văzut de-a lungul timpului, cu siguranță că au prins ceva din pasiunea aceasta, acum trebuie să spun că ei au ales alte cariere. Cred că vor putea să împletească o pasiune făcută în particular cu o meserie care și ea este foarte frumoasă, meseria de medic este foarte nobilă”, a povestit Puiu Vlad.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Totuși, cei doi băieți au ales alte cariere, dar sunt mândri de tatăl lor. Îl așteptau mereu acasă cu sufletul la gură și îl însoțesc la eveniment ori de câte ori au ocazia.

„Deja urmez o carieră, sunt student la medicină militară, dar îmi place la nebunie partea asta de elicoptere, este o pasiune. Simt că nu urmează etape ușoare, dar cred că o să le fac față”, a spus Ștefan Vlad, student la medicină militară.

„Ne-am simțit foarte bine și mândri să-l vedem evoluând în toate misiunile lui”, a spus Alexandru Vlad.

Pentru al doilea an consecutiv, Ziua Marinei este marcată fără public. Fregatele, elicopterele și avioanele de vânătoare vor face spectacol, dar în larg.