• Un medic i-a atras atenția prefectului de Sibiu că nu sunt paturi
  • Reproșul pentru medicul Voichiţa Halmaghi, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu, vine de la Mircea Crețu
  • Mircea Crețu a scris, în CV-ul său, la secțiunea Competențe: „promtitudine”, fără P, și fermitate în rezolvarea sarcinilor

Prefectul Bucureștiului nu știa rata de infectare din Capitală, pentru că era la cumpărături. Iar cel din Sibiu ceartă un medic care îi spune că nu mai sunt locuri în spitale pentru bolnavii de Covid-19.

Reproșul pentru medicul Voichiţa Halmaghi, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu, vine de la Mircea Crețu. A fost numit prefect în martie, anul acesta, de premierul Orban, la fel ca Gheorghe Cojanu – fostul prefect al Capitalei.

„Nu avem unde interna pacienții. Pe cuvânt, ne facem de toată minunea cu ce spuneți dumneavoastră acum“. „De care minune?“ „Auziți, doriți să vă spun și eu nemulțumirile mele și referitor la Ambulanță, la spitale? Nu nemulțumiri, eu spun că trebuie luat în calcul că trebuie să fie un număr mai mare de paturi“. „Auziți? Acum faceți ca și cum ați fi de la presă, pe bune“.

Un CV mai mult ca prefectul: „promtitudine” și fermitate în rezolvarea sarcinilor

Mircea Crețu a scris, în CV-ul său, la secțiunea Competențe: „promtitudine”, fără P, și fermitate în rezolvarea sarcinilor, capacitatea de a prevedea evenimente viitoare și capacitatea de a controla. Practic, e un clarvăzător, cu aptitudini voodoo.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA