• Sala de plen, urnele şi bilele de vot vor fi dezinfectate pentru şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu
  • 465 de parlamentari ar trebui să fie prezenţi la votul de învestitură al Guvernului Cîţu
  • În România au fost confirmate 49 de cazuri de coronavirus

Astăzi are loc şedinţa de învestitură a Guvernului Cîţu. 465 de parlamentari se reunesc în şedinţă comună, însă aleşii tăi nu vor să rişte. Sala de plen, urnele şi bilele de vot vor fi dezinfectate înaintea şedinţei, pentru prevenirea coronavirusului, potrivit anunţului transmis de reprezentanţii Camerei Deputaţilor.

Parlamentarii sunt în alertă. De teama coronavirusului, personalul administrativ al Parlamentului a dezinfectat până și bilele de vot.â

Ca urmare a recomandărilor autorităţilor competente şi a măsurilor adoptate intern în vederea limitării răspândirii Coronavirusului (COVID-19) în România, personalul administrativ va efectua atât curăţenia zilnică obişnuită, cât şi dezinfectarea Sălii de plen a Camerei Deputaţilor, a sălii Biroului permanent, unde se va realiza numărarea voturilor, precum şi a spaţiilor adiacente acestora.De asemenea, vor fi dezinfectate urnele şi bilele folosite la procedura de vot aferentă învestirii Guvernului”. 

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

În România au fost confirmate 49 de cazuri de coronavirus. Pentru a preveni răspândirea alarmantă a virusului, autorităţile au decis interzicerea organizării de evenimente cu mai mult de 100 de persoane. 

Astăzi la ora 16:00 are loc şedinţa de plen pentru învestirea Guvernului Cîţu.