• Afirmația lui Florin Cîțu este în contradicție cu ceea ce a spus sâmbătă prefectul Bucureștiului
  • Florin Cîțu: Deocamdată, cu mască la locul de muncă la interior. Acest ordin va fi modificat, după 1 iunie discutăm de alte modificări
  • Alin Stoica: Este decizia proprie a fiecărui operator sau a fiecărui angajator

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre obligativitatea purtării măștii în birourile unde toți angajații sunt vaccinați complet. El spune că abia la 1 iunie va fi luată o astfel de decizie.

Afirmația este în contradicție cu ceea ce a spus sâmbătă prefectul Bucureștiului, Alin Stoica: „Este decizia proprie a fiecărui operator sau a fiecărui angajator. Prin medicul de medicina muncii se pot stabili aceste reguli, intern, de către fiecare angajator în parte”.

Confuzia, explică premierul, vine de la faptul că într-un ordin al Ministerului Sănătății sunt prevederi neclare cu privire la acest aspect.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Există o prevedere în Ordinul ministrului Sănătății, dar cred că este o decizie luată înainte de a analiza foarte bine. De la 1 iunie vom discuta acest lucru. Eu cred că se va schimba acest ordin. Deocamdată, cu mască la locul de muncă la interior. Acest ordin va fi modificat, după 1 iunie discutăm de alte modificări”, a adăugat prim-ministrul.