• Rishi Sunak a vorbit sincer despre fiica sa cea mare, Krishna.
  • El a spus că aceasta își dorește mai multă independență, dar a fost deranjat de o serie de crime din Marea Britanie.
  • Rishi Sunak a mai spus că este hotărât să reducă criminalitatea în perioada în care va fi premier.

Prim ministrul britanic Rishi Sunak a declarat că se teme pentru siguranța fiicei sale atunci când iese singură în oraș, adăugând că bărbații și-au luat adesea propriile libertăți ca pe ceva de la sine înțeles. În timp ce Rishi Sunak a vorbit sincer despre fiica sa cea mare, Krishna, a spus că aceasta își dorește mai multă independență, dar a fost deranjat de o serie de crime din Marea Britanie, inclusiv de uciderea Oliviei Pratt-Korbel, fetița de nouă ani împușcată mortal în Liverpool.

Hotărât să ia măsuri împotriva criminalității, Rishi Sunak a declarat: „Cea mai mare a mea este la vârsta la care vrea să meargă singură în anumite locuri și de aceea nu am fost în acel apartament din Downing Street în ultimul mandat când eram cancelar”.

„Îți aduce în minte ca părinte și din nou în timpul verii lucrurile îngrozitoare despre care am citit despre tânăra Olivia, pe care ni le vom aminti cu toții”, a spus el.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

„Vreau să mă asigur că copiii mei și toți ceilalți pot merge în siguranță. Asta își dorește orice părinte pentru copiii săi… în trecut am luat [siguranța] drept un lucru de la sine înțeles – și mulți dintre noi, ca bărbați, am făcut-o. Evenimentele din ultimul an ne-au arătat că atât de multe femei și fete nu s-au simțit atât de în siguranță pe cât ar fi trebuit. Așadar, abordarea acestei probleme și asigurarea unei mai mari siguranțe pentru oameni este ceva care este foarte important pentru mine”, a adăugat el.

Rishi Sunak a mai spus că este hotărât să reducă criminalitatea în perioada în care va fi premier. „O văd ca pe o parte a nivelării”, a spus el, adăugând: „De multe ori, oamenii care se află în părți ale țării care pot simți că au fost neglijați în trecut sau care provin din medii mai dezavantajate sunt cei care sunt cel mai afectați de criminalitate.

„Vreau să le ofer acestor oameni. Să punem mai mulți polițiști pe străzi pentru a reduce criminalitatea în cartiere este incredibil de important pentru mine”, a declarat Rishi Sunak.