Premierul Cîțu, criticat de Asociația Colectiv: „Rușine PNL, rușine Cîțu!”

citu Premierul e criticat că s-a afișat public, la deschiderea anului școlar, cu primarul Piedone. Sursă: Mediafax Foto/Alexandru Dobre
  • Florin Cîțu e criticat pentru că a stat alături de primarul Cristian Popescu Piedone.
  • Florin Cîțu și Piedone au apărut împreună la o festivitate de început de an școlar.
  • Asociația „Colectiv”: „Rușine PNL, rușine Cîțu!”.
  • Și Klaus Iohannis e criticat la început de an școlar.
  • 150 de ONG-uri cer dezbatere publică pe Proiectul „România Educată”.

Florin Cîțu a primit cartonaș roșu. Premierul e criticat că s-a afișat public, la deschiderea anului școlar, cu primarul Piedone, condamnat la 8 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul „Colectiv”.

„Să îți fie rușine domnule prim ministru. Cîțu își negociază susținerea în Parlament unde Piedone are ceva prieteni”- a scris pe pagina sa de facebook, Eugen Iancu, președintele Asociației „Colectiv”.

Premierul Cîțu s-a simțit bine la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti. A dansat rock pe muzică Voltaj, și-a făcut selfie cu elevii…

Iohannis, arătat cu degetul

Și Iohannis a primit avertisment. Peste 150 de ONG-uri cer retragerea proiectului de Hotărâre de guvern pentru „România Educată” și dezbaterea reală a acestuia.

Primarul Ciugudului e foc și pară și pe Cîțu și pe Iohannis. I-a invitat să le arate școala smart de la țară. Iohannis a refuzat, elegant, Florin Cîțu nici nu a răspuns. Asta ar fi văzut dacă ar fi mers la școala de comună care are 186 de elevi.

Deschiderea anului scolar a avut parte si de un record. La Suceava, primarul Ion Lungu a fost la 14 școli. A rostit 14 discursuri. Ce mai poți spune când auzi așa ceva – cu dicția, probabil, stă bine.