Premierul desemnat lucrează cu PNL şi UDMR la programul de guvernare

nicolae ciuca la cotroceni Foto: Administrația Prezidențială

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, lucrează, sâmbătă, cu echipa de experţi ai Partidului Naţional Liberal şi cu reprezentanţii Uniunii Democrate Maghiară, conduşi de Hunor Kelemen, pentru a definitiva programul de guvernare, anunţă reprezentanţii Guvernului.

Reprezentanţii Guvernului au transmis că premierul desemnat Nicolae Ciucă, împreună cu echipa de experţi ai Partidului Naţional Liberal şi cu reprezentanţii Uniunii Democrate Maghiară, conduşi de Hunor Kelemen, au continuat, sâmbătă, la Palatul Victoria, să lucreze la programul de guvernare, pentru actualizarea şi compatibilizarea acestuia.

Ciucă, împreună cu preşedintele PNL, Florin Cîţu, a avut şi o consultare cu reprezentanţii minorităţilor naţionale, altele decât cea maghiară, pentru a conveni liniile de colaborare în programul de guvernare şi de susţinere parlamentară.

Reprezentanţii Guvernului transmit şi ei ceea ce a spus şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi anume că premierul desemnat a avut o convorbire telefonică cu liderul PSD, „în care s-a convenit ca negocierile politice dintre cei doi să aibă loc după finalizarea Programului de guvernare, precum şi după analizarea celor zece măsuri urgente propuse de PSD”.