Premierul finlandez își cere scuze pentru o nouă fotografie controversată, la câteva zile după un videoclip de la o petrecere

  • După controversele legate de alte imagini de la o petrecere care au devenit virale, premierul finlandez și-a cerut scuze marți pentru o fotografie făcută de prietenii săi la o petrecere din iulie la reședința sa oficială.
  • ,,În opinia mea, acea fotografie nu este adecvată, îmi cer scuze… acea fotografie nu ar fi trebuit să fie făcută” , a declarat Sanna Marin reporterilor la Helsinki.
  • Fotografiile au fost publicate după ce săptămâna trecută a devenit viral un alt videoclip difuzat în care Marin petrecea cu diverse celebrități și personalități publice finlandeze.

Premierul Finlandei, Sanna Marin, şi-a cerut marţi scuze pentru o fotografie cu două femei care se sărută la o petrecere la reşedinţa ei oficială, după un festival de rock, potrivit BBC.

,,Fotografia este neadecvată şi nu ar fi trebuit să fie făcută” , a spus Marin într-o conferinţă de presă la Helsinki, alături de preşedintele finlandez Sauli Niinisto.

În fotografia controversată se poate vedea că femeile au sânii goi, deşi se acoperă cu o pancartă cu inscripţia ,,Finland„.

Săptămâna trecută au circulat public înregistrări video cu Marin dansând cu prietenii la un eveniment privat şi a apărut întrebarea dacă nu cumva şefa guvernului Finlandei era drogată. Ea a respins acuzaţiile şi şi-a făcut un test care s-a dovedit negativ.

Întrebat în conferinţa de presă dacă în noaptea când a fost filmată Marin este posibil să fi fost compromisă securitatea naţională, Niinisto a răspuns: ,,Nu cred că în noaptea aceea s-a întâmplat ceva neobişnuit” .