• După controversele legate de alte imagini de la o petrecere care au devenit virale, premierul finlandez și-a cerut scuze marți pentru o fotografie făcută de prietenii săi la o petrecere din iulie la reședința sa oficială.
  • ,,În opinia mea, acea fotografie nu este adecvată, îmi cer scuze… acea fotografie nu ar fi trebuit să fie făcută” , a declarat Sanna Marin reporterilor la Helsinki.
  • Fotografiile au fost publicate după ce săptămâna trecută a devenit viral un alt videoclip difuzat în care Marin petrecea cu diverse celebrități și personalități publice finlandeze.

Premierul Finlandei, Sanna Marin, şi-a cerut marţi scuze pentru o fotografie cu două femei care se sărută la o petrecere la reşedinţa ei oficială, după un festival de rock, potrivit BBC.

,,Fotografia este neadecvată şi nu ar fi trebuit să fie făcută” , a spus Marin într-o conferinţă de presă la Helsinki, alături de preşedintele finlandez Sauli Niinisto.

În fotografia controversată se poate vedea că femeile au sânii goi, deşi se acoperă cu o pancartă cu inscripţia ,,Finland„.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Săptămâna trecută au circulat public înregistrări video cu Marin dansând cu prietenii la un eveniment privat şi a apărut întrebarea dacă nu cumva şefa guvernului Finlandei era drogată. Ea a respins acuzaţiile şi şi-a făcut un test care s-a dovedit negativ.

Întrebat în conferinţa de presă dacă în noaptea când a fost filmată Marin este posibil să fi fost compromisă securitatea naţională, Niinisto a răspuns: ,,Nu cred că în noaptea aceea s-a întâmplat ceva neobişnuit” .