• Premierul din Georgia și-a dat demisia, după ce liderul celui mai mare partid de opoziție a fost plasat în detenție preventivă.
  • Marți, parlamentul georgian a retras imunitatea parlamentară a liderului principalului partid de opoziţie, Mişcarea Naţională Unită (MUN).

Prim-ministrul georgian Giorgi Gakharia a anunțat joi că își dă demisia spunând că pasul este legat de arestarea preventivă a liderului partidului Mişcării Naţionale Unite (UNM), Nika Melia, scrie Agenda.ge.

”Din păcate, nu am putut încheia un acord cu partidul de guvernământ și am decis să renunţ la funcţie. Cred că acest pas va contribui la reducerea polarizării în politica din ţara noastră şi sunt convins că polarizarea şi confruntarea dintre noi sunt cel mai mare risc pentru dezvoltarea economică viitoare a ţării noastre şi în calea depăşirii crizelor de orice fel”, a declarat Giorgi Gakharia.

Marți, parlamentul georgian a retras imunitatea parlamentară a liderului principalului partid de opoziţie, Mişcarea Naţională Unită (MUN), Nikanor Melia, la cererea Parchetului, care-l acuză pentru organizarea protestelor violente care au avut loc în capitala Tbilisi în iunie 2019, potrivit EFE.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT