• Primele carduri către români pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 lei au fost distribuite începând de vineri, de Poșta Romînă.
  • Încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire.
  • Aproximativ trei milioane de persoane, pensionari, persoane cu dizabilităţi, familii cu venituri mici şi persoane fără adăpost, vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni.

Primele carduri către români pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 lei au fost distribuite începând de vineri, iar încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire, începând cu data de 20 iunie 2022, spune premierul Nicolae Ciucă.

„Aşa cum am promis, punem în aplicare măsurile de protejare a cetăţenilor români şi economiei, cuprinse în programul guvernamental <Sprijin pentru România>. Primele carduri către români pe care vor fi încărcate voucherele sociale în valoare de 250 lei au fost distribuite, începând de ieri, de Poşta Română. Încărcarea voucherelor pe carduri se va face după ce se încheie procesul de distribuire, începând cu data de 20 iunie 2022”, scrie pe Facebook prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Aproximativ trei milioane de persoane, pensionari, persoane cu dizabilităţi, familii cu venituri mici şi persoane fără adăpost, vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni, bani pe care îi vor putea folosi pentru cumpărarea de produse alimentare.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Valoarea totală a ajutoarelor se ridică la 3,1 miliarde lei şi vor fi acordate în patru tranşe, până la finalul anului.