Preotul Calistrat, mesaj pentru şeful DSU: ”Unde te trezeşti domnule Raed Arafat, într-o ţară democratică sau într-o colonie?”

Preotul din Suceava, anchetat în cazul bebelușului mort, a fost suspendat din funcție. „Va suporta consecințele dacă este vinovat” Sursa Foto: Profimedia
  • Preotul Calistrat din Iaşi i-a trimis un mesaj şefului DSU, Raed Arafat, în contextul discuţiilor apărute despre eventualele restricţii impuse în perioada Paştelui.
  • Preotul Calistrat: „De unde ştie „zeusul medicinei româneşti”, acest „nostradamus al Covid 19”, Raed Arafat ce va face virusul în noaptea de Înviere, respectiv în timpul Slujbei de Înviere, a vorbit personal cu el ?

Preotul Calistrat, de la mănăstirea Vlădiceni-Iaşi, îl atacă pe şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU). Despre Raed Arafat, preotul spune că are tupeu şi că este străin de ortodoxie.

„De unde ştie „zeusul medicinei româneşti”, acest „nostradamus al Covid 19”, Raed Arafat ce va face virusul în noaptea de Înviere, respectiv în timpul Slujbei de Înviere, a vorbit personal cu el ? Este de noaptea minţii, să vii cu 2 luni înainte, să le arunci românilor Ortodocşi în faţă cu praf, spunând că nu au dreptul să participe la cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii „ÎNVIEREA LUI HRISTOS”, din cauza unor poveşti imaginare, inventate de un tupeu fără limite, a unui străin de ortodoxie, dar care dă ordin ca un patriarh în biserica lui Hristos”, a scris, pe Facebook, preotul Calistrat.