• Preotul Francisc Doboş are noi sfaturi pentru românii care au dileme în ceea ce privește vaccinarea
  • „Teoria constipației poate fi tratată cu Xanax. Împotriva aroganțelor spirituale consumați cu încredere mătănii / rozarii ori de câte ori vă apucă bâzdâbâcii conspiraționiști”
  • Anterior, el le-a transmis credincioșilor să nu confunde aghiasma cu vaccinul

Preotul Francisc Doboş are noi sfaturi pentru românii care au dileme în ceea ce privește vaccinarea. Sunt vizați chiar și preoții care transmit mesaje anti-vaccin: să le dați să bea din propria agheasmă mare dacă sunt virusați de billgheiți, cip-ciripuri și oculta mondială, zice părintele Doboș.

Părintele catolic Francisc Doboş a scris un nou mesaj despre vaccinare. Anterior, el le-a transmis credincioșilor să nu confunde aghiasma cu vaccinul și a vorbit despre teoriile conspirației anunțând că a avut un vis în care Dumnezeu i-a dat misiunea să le scoată oamenilor cipurile din cap.

Acum preotul revine asupra teoriei conspirației și le recomandă oamenilor să spună rugăciuni ori de câte ori îi apucă „bâzdâbâcii conspiraționiști”. Teoria constipației poate fi tratată cu Xanax, spune Doboș, care are un remediu și pentru preoți virusați de „billgheiți, cip-ciripuri și oculta mondială”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Teoria constipației poate fi tratată cu Xanax. Împotriva aroganțelor spirituale consumați cu încredere mătănii / rozarii ori de câte ori vă apucă bâzdâbâcii conspiraționiști. Nu s-au întâlnit efecte adverse de la rugăciune. Uneori nu funcționează din cauza împietririi inimii. Când rugăciunea personală nu dă roade chemați popa cu agheasmă … atenție, să aducă de-aia mare și de calitate. Dacă și popa-i virusat de billgheiți, cip-ciripuri și oculta mondială, dați-i să bea din propria agheasmă mare. Doamne, ocolește-i pe românii care vor să te învețe carte!”, scrie preotul Francisc Doboș în mesajul postat pe Facebook.

Postările preotului Doboș sunt urmărite și comentate de foarte multă lume.

„Dumnezeu mi-a zis: – Fiule, măi Doboșică, au început să mă bată la cap oameni injectați cu CIP-uri și 5G-uri, dar fără spațiu de stocare a iubirii, înțelegerii și iertării. Te trimit în mijlocul lor ca să-i vindeci, să le scoți din cap CIP-urile și Cip-Cirip-urile. Apoi m-am trezit. Trimiteți-i, vă rog, la mine. Rog seriozitate. Plata în Cer (bănuiesc că o să mă jupoaie de viu unii pentru această concurență neloială)”, a povestit părintele Doboș.

Într-un alt mesaj care a devenit viral, preotul le-a transmis celor care spun că nu au nevoie de vaccinare că aghiasma este împotriva dracilor și vaccinul împotriva Covid.

„Aghiasma e împotriva dracilor. Vaccinul împotriva covidului. Ok?! Nu le confundați. Dar pot fi administrate simultan. Bonus: luată pe stomacul gol, aghiasma îndepărtează conspirațiile și înmoaie inimile împietrite”, a scris, recent, părintele Francisc Doboș.