• Presa americană relatează că următoarele 48 de ore vor fi critice pentru Donald Trump
  • O sursă apropiată administrației prezidențiale a lansat informația către reporterii prezenți la conferința de presă a doctorilor care au grijă de Trump
  • Associated Press citează o altă sursă care spune că Trump a primit oxigen suplimentar vineri seară

Următoarele 48 de ore vor fi critice pentru Donald Trump, care este infectat cu Covid-19, a declarat o sursă apropiată administrației prezidențiale, imediat după conferința de presă susținută de doctorii care au grijă de Trump, relatează CNN.

„Semnele vitale ale președintelui au fost foarte îngrijorătoare în ultimele 24 de ore, iar următoarele 48 de ore vor fi critice în ceea ce privește starea lui de sănătate. Nu suntem pe un drum clar către o recuperare completă”, a spus sursa reporterilor prezenți la Centrul Medical Militar Walter Reed.

Echipa de doctori care are grijă de președintele SUA a susținut o conferință de presă, în care a fost explicată situația în care se află Trump.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Medicii au spus că sunt optimiști, iar Sean Conley, doctorul personal al lui Trump, a precizat că acesta a fost adus la spital pentru măsuri de precauție și că nu a fost nevoie de administrarea de oxigen, pentru că președintele SUA nu are dificultăți în a respira.

Totuși, Associated Press citează o sursă internă și relatează că Trump a primit oxigen suplimentar la Casa Albă, înainte să fie transportat de urgență la Centrul Medical Militar Walter Reed.