Președintele Iohannis spune că justiția internațională ar trebui să reacționeze față de agresiunile din Bucha și din alte orașe ucrainene

BUCHA Sursă: Mediafax Foto
  • Președintele Klaus Iohannis susține, într-un mesaj postat pe Twitter, că invazia rusă a Ucrainei are consecințe teribile.
  • Procurorii ucraineni care investighează posibile crime de război comise de Rusia au găsit 410 cadavre în orașele din apropierea Kievului, a declarat procurorul general Irina Venediktova.
  • Rusia a negat acuzațiile potrivit cărora forțele sale ar fi ucis civili în orașul Bucha de lângă Kiev.

Președintele Klaus Iohannis spune că justiția internațională ar trebui să reacționeze. „Imaginile din Bucha și din alte orașe trebuie să reamintească întregii lumi că trebuie să oprim această agresiune ilegală”, a transmis șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis susține, într-un mesaj postat pe Twitter, că invazia rusă a Ucrainei are consecințe teribile.

Imaginile din Bucha și din alte orașe trebuie să reamintească întregii lumi că trebuie să oprim această agresiune ilegală și că toți cei găsiți vinovați trebuie să plătească. Justiția internațională ar trebui să reacționeze”, a scris șeful statului.

Procurorii ucraineni care investighează posibile crime de război comise de Rusia au găsit 410 cadavre în orașele din apropierea Kievului, a declarat procurorul general Irina Venediktova.

Rusia a negat acuzațiile potrivit cărora forțele sale ar fi ucis civili în orașul Bucha de lângă Kiev.