• Joe Biden şi preşedintele Israelului s-au întâlnit la Casa Albă
  • Reuven Rivlin: „Israelul nu are un prieten mai mare, un aliat mai mare, decât Statele Unite ale Americii”
  • Rivlin își încheie mandatul de președinte al Israelului pe 7 iulie

Joe Biden şi preşedintele Israelului s-au întâlnit la Casa Albă. Cei doi au discutat despre tensiunile tot mai mari din Tel Aviv. Iar Biden l-a asigurat pe Rivlin că nu va mai tolera niciun atac cu bombe şi rachete aspra Israelului. Mai mult, el susţine că îşi va menţine angajamentul de a-i proteja de israelieni.

„Ce vă pot spune este că Iranul nu va avea niciodată o armă nucleară, aşa cum spune. Şi, ştiţi, am ordonat atacurile aeriene de aseară care vizează baza militară utilizate de grupul de miliţie susţinut de Iran, responsabil pentru atacurile recente asupra personalului SUA din Irak. Am această autoritate în temeiul articolului 2”, a spus Joe Biden.

Rivlin își termină mandatul pe 7 iulie după şapte ani de conducere. El a spus că Statele Unite ale Americii rămân principalii aliaţi ai Israelului.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Israelul nu are un prieten mai mare, un aliat mai mare, decât Statele Unite ale Americii. Sunteţi cei mai buni prieteni ai noştri. Iar legătura dintre poporul israelian şi poporul american se bazează pe faptul că împărtăşim aceleaşi valori, valori ale democraţiei şi valori ale liberalismului”, a spus Reuven Rivlin.