Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis

Sursă: Mediafax
  • Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a efectuat, azi, o vizită la Bucureşti.
  • Cei doi şefi de stat vor avea convorbiri tete-a-tete şi oficiale, la finalul cărora vor susţine declaraţii de presă comune.
  • Luni, preşedintele Poloniei a fost într-o vizită de lucru la Chişinău, unde a avut o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a efectuat, azi, o vizită la Bucureşti.

Klaus Iohannis l-a primit, marți, la Palatul Cotroceni, pe omologul său polonez, Andrzej Duda. Cei doi şefi de stat vor avea convorbiri tete-a-tete şi oficiale, la finalul cărora vor susţine declaraţii de presă comune, potrivit programului anunțat de Administrația Prezidențială.

Luni, preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a fost într-o vizită de lucru la Chişinău, unde a avut o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, se va deplasa în Polonia, vineri, după ce va participa, joi, la Bruxelles, la reuniunile Alianţei Nord-Atlantice, Uniunii Europene şi Grupului G7, anunţă Casa Albă.

„Săptămâna aceasta, preşedintele Joseph R. Biden se va deplasa în Polonia, după reuniunile de la Bruxelles, Belgia, cu aliaţii din cadrul NATO, cu liderii G7 şi cu liderii Uniunii Europene pentru a discuta despre eforturile internaţionale de susţinere a Ucrainei şi de a impune costuri severe şi fără precedent Rusiei din cauza invaziei”, a anunţat Preşedinţia SUA.