• Preşedintele PSD spune că soluţia cea mai bună pe o perioadă limitată de timp este revenirea la reglementarea preţului în energie.
  • „Sper ca în două- trei zile să ieşim împreună din coaliţie cu ceva foarte clar pentru următorii doi ani.” , spune Marcel Ciolacu.
  • El aprerciază că „nu sunt măsuri rele la acest moment” .

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că soluţia cea mai bună pe o perioadă limitată de timp este revenirea la reglementarea preţului în energie: „Sper ca în două- trei zile să ieşim împreună din coaliţie cu ceva foarte clar pentru următorii doi ani” .

După gafa liberalizării necontrolată, eu în continuare tind să cred că soluţia cea mai bună pe o perioadă limitată de timp este revenirea la reglementarea preţului în energie, astfel încât să putem crea o perspectivă clară atât pentru populaţie, cât şi pentru IMM-uri” , spune Marcel Ciolacu.

El aprerciază că „nu sunt măsuri rele la acest moment” .

Recomandări

IOHANNIS CONVOACĂ CSAT-UL
ARUNCI JUMĂTATE DIN CE CUMPERI
S-A DECIS COMASAREA
TRUMP ȘI DESANTIS, ALIAȚI?
DE CE SĂ NU ȚII TELEFONUL ÎN OREZ
OPOZIȚIA CRITICĂ IDEEA COMASĂRII

Este încă o zonă suportabilă. Sper ca în două- trei zile să ieşim împreună din coaliţie cu ceva foarte clar pentru următorii doi ani, foarte sustenabil bugetar şi să putem privi românii în ochi că ne-au trimis să rezolvăm problemele, nu să căutăm vinovaţi. Asta nu înseamnă că trebuie să uităm vinovaţii” , încheie Ciolacu.

Nu putem să nu luăm măsuri, dar aceste măsuri trebuie luate pe baza unui dialog deschis, onest şi analiză la nivelul coaliţiei” , spunea, joi, Nicolae Ciucă, întrebat de varianta reglementării pieţei energiei.

Am avut mai multe decizii, mai multe ordonanţe, fiecare dintre ele încercând să se adapteze la dinamica evoluţiei preţurilor la energia electrică şi la gaze şi să facem în aşa fel încât să protejăm cetăţenii şi economia. Din discuţiile avute rezultă foarte clar că trebuie să luăm măsutri astfel încât să asigurăm competitivitate produselor româneşte.

Avem nevoie să continuăm să evaluăm şi să menţinem deschise discuţiile cu structurile din domeniul electricităţii şi gazelor naturale, cu toţi cei care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu, astfel încât şă identificăm cea mai bună soluţie pentru cetăţeni şi pentru economie. Nu putem să nu luăm măsuri, dar aceste măsuri trebuie luate pe baza unui dialog deschis, onest şi, desigur, analiză la nivelul coaliţiei, astfel încât să luăm cea mai bună decizie” , afirma premierul Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.