• Vladimir Zelenski s-a vaccinat
  • Președintele Ucrainei a primit vaccinul la bustul gol
  • Vladimir Zelenski: „Persoanele ca mine şi ca ministrul Sănătăţii trebuie să demonstreze prin puterea exemplului necesitatea vaccinării

După toată vâlva creată pe social media de imaginile virale cu Klaus Iohannis din momentul în care s-a vaccinat, datorită formei de invidiat a președintelui, Vladimir Zelenski îi face concurență, dar la un alt nivel.

Preşedintele Ucrainei s-a prezentat la vaccinare în cămașă și cravată și, ulterior, a rămas la bustul gol pentru a primi serul.

Vladimir Zelenski crede cu tărie în puterea exemplului, așa că a transmis și un mesaj prin care îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze: „Cred că persoanele ca mine şi ca ministrul Sănătăţii, care a fost şi el vaccinat, trebuie să demonstreze prin puterea exemplului necesitatea vaccinării şi riscul nerezonabil pe care oamenii şi-l iau dacă nu se vaccinează.“

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Preşedintele Zelenski a primit doza de ser la un spital din estul ţării, acolo unde a făcut o vizită militarilor care luptă împotriva separatiştilor ruşi. Şi el şi soţia lui au fost testaţi pozitiv la virus anul trecut, iar ea a fost chiar spitalizată.