• Donald Trump a acordat primul interviu de când a plecat de la Casa Albă
  • Fostul președinte a fost intervievat de nora sa, Lara, căsătorită cu fiul lui Trump, Eric
  • Trump l-a criticat pe Joe Biden şi a dat de înţeles că va candida în 2024

Donald Trump a stat cuminte în ultimele luni după ce a plecat de la Casa Albă, mai ales după ce a dispărut de pe reţelele sociale. Fostul preşedinte a acordat acum primul interviu de când nu mai e în funcţie.

Trump a ales emisiunea Right View găzduită de nora lui, Lara. Acesta nu a fost publicat pe Youtube, ci pe o platformă aternativă numită Rumble. El a acuzat mass-media din Statele Unite de tratament preferenţial faţă de noul preşedinte, Joe Biden.

Tipul ăsta (Joe Biden) cade de 3 ori pe scări şi nu se putea ridica. A treia oară n-avea idee pe unde se află. Iar momentul nu a fost la ştirile de după-amiază. Sper că e bine, că e în formă bună. Asta pentru binele ţării. De fapt, a fost un moment cu adevărat trist. A fost trist şi pentru că am putut să vedem că nu mai există o libertate a presei (în America)“, a spus Donald Trump.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Fostul preşedinte nu are de gând să mai revină în social media. Spune că s-a obişnuit să trimită comunicate oficiale, iar acestea sunt preluate în întreaga lume. Trump spune însă că vrea să se întâlnească în curând cu votanţii săi şi le dă speranţe pentru viitoarele alegeri.

Lara Trump, producător TV: „Vom mai vedea un nou miting Trump?“

Donald Trump: Da, aşa cred. De fapt, chiar ne gândim să facem unul destul de curând doar ca să le transmitem tuturor că există speranţe pentru viitor“

Lara Trump, producător TV: „Toată lumea vrea să ştie şi eu ştiu că nu eşti pregătit să răspunzi momentan, dar putem avea speranţe că există posibilitatea să-l vedem pe Donald Trump candidând din nou în 2024?“

Donald Trump: „Puteţi avea speranţe. Asta vă pot spune“