• Aleksei Navalnîi a dat primul interviu, după externarea din spital
  • Navalnîi spune că se simte mai bine, dar merge la terapie fizică
  • Germania vrea ca UE să impună sancţiuni Rusiei

Este prima apariție a opozantului rus, după externarea din spitalul din Germania. Navalnîi spune că face terapie fizică acum, pentru că mâinile îi tremură destul de tare.

Criticul Kremlinului a fost internat 32 de zile la Clinca Universitară Charite, din Berlin. 22 dintre zile le-a petrecut la terapie intensivă.

Mai multe laboratoare au stabilit că a fost otrăvit cu Noviciok, o substanță folosită ca armă chimică. Rămâne de văzut dacă Rusia va fi trasă la răspundere pentru acest incident.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Starea lui Alexei Navalnîi s-a îmbunătățit considerabil, încât și medicii sunt surprinși de recuperarea rapidă a acestuia.

Într-un interviu acordat celui mai popular youtuber rus, Yury Dud, Alexei Navalnîi a declarat: ,,Versiunea mea este că acest lucru l-a făcut fie FSB, fie Serviciul de Informații Externe, la indicația lui Putin. Eu nu văd altă situație. Când mă întrebi de ce, eu am răspuns. Pentru că ultimii doi ani, tot sistemul nostru s-a aflat într-o continuă presiune. Tu știi că au fost raiduri, noi nu avem oameni care nu au conturile bancare blocate, toți sunt interogați”