• Parlamentarul conservator Dehenna Davison a spus într-un interviu că este bisexuală.
  • Dehenna Davison este prima femeie politician care și-a anunțat orientarea sexuală.
  • Conservatorii LGBT+ au felicitat-o pe femeie și au declarat că sunt încântați de colaborarea cu aceasta.

Deputata Dehenna Davison, în vârstă de 28 de ani, aleasă în 2019 ca una dintre victoriile conservatoare ale „zidului roșu” și prima conservatoare care a reprezentat acest mandat, a discutat despre sexualitatea sa într-un interviu cu GB News, care urmează să fie difuzat în cursul zilei de luni, scrie theguardian.com

„Dacă cineva m-ar întreba în mod explicit, cu siguranță nu aș încerca să ascund, pentru că nu cred că este ceva de care să ne fie rușine”, a declarat Davison, în citatele raportate inițial de Daily Telegraph.

„Motivul pentru care nu am făcut un fel de Apropo, băieți, este pentru că nu vreau să fie considerată o mare problemă faptul că sunt bi. Dacă aș face un fel de manifestare foarte publică de coming-out, asta ar însemna să spun că este ceva foarte neobișnuit în legătură cu asta și să încerc să fac o mare scofală din asta, când pentru mine nu este așa. Face parte din ceea ce sunt.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

A cunoscut mai multe persoane pe aplicațiile de dating

Davison a declarat că a folosit aplicațiile de dating cu „un fel de poreclă”, deoarece prenumele ei este atât de distinctiv încât se temea că va fi ușor de identificat.

„Nu am spus cu ce mă ocupam sau ceva de genul acesta. Așa că a fost un pic mai natural. Am mers la câteva întâlniri frumoase, întâlniri cu câteva fete și câțiva băieți drăguți. Și a fost doar, știi tu, distractiv”, a spus Davison.

Contul de Twitter al conservatorilor LGBT+ a scris: „Suntem atât de mândri de prietena noastră DehennaDavison! O primim în comunitatea noastră cu brațele deschise și suntem foarte încântați să continuăm să lucrăm cu ea în timp ce intră în acest nou capitol din viața ei”.

Davison, care a devenit una dintre cele mai proeminente din rândul conservatorilor din 2019, este o susținătoare a politicilor de îmbunătățire a oportunităților în circumscripții precum a ei.