• Actorul Alec Baldwin și-a exprimat șocul și tristețea după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins cu un pistol de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico, relatează BBC.
  • Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată pe platoul de filmare al westernului Rust în timp ce lucra ca director de imagine.

Alec Baldwin a scris pe Twitter că a luat legătura cu soțul Halynei Hutchins și că i-a oferit sprijin.

„Inima mea este frântă pentru soțul ei, pentru fiul lor și pentru toți cei care o cunoșteau și o iubeau pe Halyna”, a scris el.

„Nu există cuvinte pentru a-mi exprima șocul și tristețea cu privire la tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colegă profund admirată de noi”, a mai scris Baldwin pe Twitter.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Cooperez pe deplin cu ancheta poliției pentru a aborda modul în care s-a produs această tragedie”, a completat el.

Halyna Hutchins a fost transportată cu elicopterul la spital după împușcăturile de joi după-amiază, dar a murit din cauza rănilor suferite.

Regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost rănit și a fost luat de la locul faptei cu o ambulanță.

Un purtător de cuvânt al lui Alec Baldwin, cunoscut pentru rolul lui Jack Donaghy din serialul 30 Rock de pe NBC și pentru interpretarea lui Donald Trump în emisiunea de sketch-uri Saturday Night Live, a declarat că incidentul a fost provocat de declanșarea greșită a unui pistol de recuzită cu gloanțe oarbe.

Poliția încearcă să stabilească ce tip de proiectil a fost tras din pistolul de recuzită și care sunt circumstanțele.

Presa locală a relatat că Alec Baldwin a fost văzut în fața biroului șerifului din comitatul Santa Fe în lacrimi.