Prima reacție a ministrului Lucian Bode după accidentul în care a fost implicat: „Regret nespus”

Le-am comunicat celor de la SPP că destinaţia finală e sediul Guvernului, iar ora de sosire pe care o anticipez era ora 20. Aşadar, nu aveam niciun motiv să ne grăbim”, a declarat Lucian Bode într-o conferință de presă. El spune că „absolut toate deplasările” pe care le-a făcut au fost „pe bancheta din spate”.

Călătoream deja de 4-4,5 ore. Regret nespus acest incident”, conchide Bode.

„Le-am comunicat celor de la SPP că destinaţia finală e sediul Guvernului, iar ora de sosire pe care o anticipez era ora 20. Aşadar, nu aveam niciun motiv să ne grăbim”, spune Lucian Bode.

Ministrul Transportului precizează că „absolut toate deplasările” pe care le-a făcut au fost pe bancheta din spate.

„Niciodată nu am fost preocupat cum conduce angajatul SPP în zecile mii de km parcurşi dintr-un moment foarte simplu – până duminică au condus impecabil. În momentele premergătoare regretabilului incident de duminică mă odihneam. Călătoream deja de 4-4,5 ore. Regret nespus acest incident”, conchide Bode.

O filmare a unui motociclist aflat în trafic arată cum o maşină în care se afla ministrul Transporturilor a circulat pe contrasens pentru a depăşi o porţiune aglomerată, deşi depăşirea nu este permisă în zona respectivă. Ulterior a lovit frontal un autoturism care a venit din sens opus.

Accidentul în care a fost implicat ministrul a avut loc pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş. Un videoclip filmat de un motociclist care circula în zonă arată cum maşina în care se afla ministrul Transporturilor a intrat pe contrasens pentru a depăşi coloană într-o porţiune aglomerată. Ulterior a lovit frontal un autoturism care a venit din sens opus.

Exit mobile version