Prima şedinţă de Guvern condusă de Nicolae Ciucă în calitate de premier

7715559-Mediafax_Foto-Alexandru_Dobre Foto: Mediafax
  • Premierul Nicolae Ciucă a spus că ziua de joi a fost una lungă, în care au avut loc toate activităţile procedurale privind învestirea Guvernului.
  • Premierul a adăugat că Guvernul transmite un mesaj prin care condamnă orice fel de violenţă împotriva femeilor.
  • În 25 noiembrie este marcată Ziua Internaţională a Eliminării Violenţei împotriva Femeilor.

Premierul Nicolae Ciucă prezidează prima şedinţă de Guvern de la învestirea Guvernului. Şedinţa are un singur punct pe ordinea de zi: un proiect privind stabilirea unor măsuri la nivelul administraţiei publice centrale.

Premierul Nicolae Ciucă a spus că ziua de joi a fost una lungă, în care au avut loc toate activităţile procedurale privind învestirea Guvernului.

Iată că astă-seară (joi – n.r.) are loc prima şedinţă a Guvernului României după o perioadă de criză politică şi doresc să mulţumesc încă o dată Parlamentului României pentru că ne-a acordat votul de încredere. Doresc să mulţumesc partidelor politice care au înţeles că mai presus de orice este cetăţeanul şi interesul ţării. Noi ne găsim în acest format pentru a parcurge ordinea de zi care are un singur punct. Este vorba de un proiect de ordonanţă de urgenţă privind stabilirea unor măsuri la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, spune Ciucă.

Premierul a adăugat că Guvernul transmite un mesaj prin care condamnă orice fel de violenţă împotriva femeilor.

În 25 noiembrie este marcată Ziua Internaţională a Eliminării Violenţei împotriva Femeilor.