• Republica Seychelles ar putea să devină prima țară de pe glob care atinge imunitatea colectivă
  • Președintele a anunțat că peste 70% din populație ar urma să fie vaccinată până la jumătatea acestei luni
  • Arhipelagul din Oceanul Indian e locuit de 100.000 de oameni

Când turismul e punctul forte al țării tale, îți pui toată ambiția să scapi de restricții. Republica Seychelles ar putea să devină prima țară de pe glob care atinge imunitatea colectivă.

Președintele a anunțat că peste 70% din populație ar urma să fie vaccinată până la jumătatea acestei luni, urmând ca apoi să deschidă ușile turiștilor. Arhipegalul din Oceanul Indian e locuit de 100.000 de oameni care au nevoie de turism ca de aer.

Wavel Ramkalawan, președintele Republicii Seychelles: „Inițial am vrut să facem această campanie de vaccinare în patru săptămâni, dar acum am extins-o la opt. Seychelles este în momentul de față în top 3 în ceea ce privește acest program.”

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Seychelles e formată din peste 100 de insule ideale pentru orice iubitor de frumos. Printre turiștii care ajung aici sunt și români. Prețurile sunt accesibile, cu excepția transportului.

Marius Berca, manager operațional Christian Tour: „Înainte de pandemie Republica Seychelles era foarte solicitată de turiști. Dacă ne referim la prețuri, prețurile pot pleca de la 39 de euro de persoană pe noapte.”

Biletele de avion către Seychelles pornesc de la 850 de euro dus-întors.