• Statul Victoria, un punct fierbinte al coronavirusului, a înregistrat zero noi infecții zilnice și zero decese pentru a doua zi consecutiv
  • Autoritățile din Victoria au sugerat, duminică, faptul că urmează relaxarea restricțiilor, însă cer respectarea măsurilor în continuare
  • Australia a raportat puțin peste 27.500 de cazuri de când a început pandemia

Australia nu a înregistrat nicio nouă infecție zilnică cu coronavirus duminică, pentru prima dată după aproape cinci luni, scrie Reuters, deschizând astfel calea către relaxare.

Statul Victoria, un punct fierbinte al coronavirusului, cu mai mult de 90% din cele 907 decese asociate coronavirusului din Australia, a înregistrat zero noi infecții zilnice și zero decese pentru a doua zi consecutiv.

Fără cazuri noi de COVID-19 în restul țării, Australia vede prima fără noi contaminări din 9 iunie, a declarat ministrul Sănătății, Greg Hunt.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Mulțumim tuturor lucrătorilor noștri uimitori din domeniul sănătății și sănătății publice și, mai presus de toate, poporului australian”, a scris Hunt pe Twitter.

Autoritățile din Victoria au sugerat, duminică, faptul că urmează relaxarea restricțiilor, însă cer respectarea măsurilor în continuare.

Australia a raportat puțin peste 27.500 de cazuri de când a început pandemia, datorită închiderii rapide a frontierelor internaționale și restricțiilor de distanțare socială, precum și a testării pe scară largă.