Primar anti-vaccinist din Vaslui, mesaj pentru Guvern: Dacă ne obligați să ne vaccinăm vă așteptăm cu furcile, coasele și securile

Sursa: Facebook
  • În urma postării acestui mesaj, poliția a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de instigare publică.
  • După ce s-a deschis ancheta poliției, primarul a subliniat că „nu se lasă intimidat”.
  • Criprian Tamaș: „Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele și securile!

Primarul comunei Şuletea din județul Vaslui, Ciprian Tamaş (PSD), s-a ales cu dosar penal după ce a scris pe Facebook că nu e de acord cu vaccinarea obligatorie și a amenițat politicienii: „Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele și securile”.

„Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai al acestui an și acum au fost diagnosticați cu covid! Concluzia??

Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele și securile!!!

Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze! Nu îi mai condiționați că nu îi veți mai primi la serviciu pe doctori, pe polițiști, pe militari, pe profesori și pe mulți alții, sau la școală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi și nu voi ceda un centimetru…îmi iubesc țara, neamul și identitatea!!!”, a scris primarul din Vaslui pe Facebook.

În urma postării acestui mesaj, poliția a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de instigare publică.

După ce s-a deschis ancheta poliției, primarul a subliniat că „nu se lasă intimidat”.