• În 2018, societatea Economat Sector 5 a achiziţionat un patinoar artificial de 10.700 de metri pătraţi.
  • De 2 ani patinoarul, cât şi alte achiziţii se află într-un depozit situat la marginea Bucureștiului.
  • În urma mai multor achiziții, Primăria Sectorului 5 are de achitat facturi în valoare de 30 de milioane de euro.
  • Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, a anunțat că va refuza să plătească.

În 2018, societatea Economat Sector 5 a achiziţionat un patinoar artificial de 10.700 de metri pătraţi, care este atât de mare, încât nu poate fi amplasat în niciun parc din Sectorul 5. De 2 ani patinoarul, cât şi alte achiziţii se află într-un depozit situat la marginea Bucureștiului.

Primăria Sector 5 anunţă într-un comunicat că Economat Sector 5 a achiziţionat, pe lângă patinoar, 5.201 de patine de diferite mărimi (1.000 lei/ perechea), urşi polari şi pinguini – stabilizatori de echilibru pentru începători (15.000 lei fără TVA/ bucata).

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, a constatat, după ce a solicitat mai multe date din contabilitatea instituţiei pe care o conduce, că există mai multe facturi emise de societatea Economat Sector 5 SRL, în valoare de peste 30 de milioane de euro, pe care Primăria Sectorului 5 ar trebui să le plătească.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Primarul a anunţat că va refuza să plătească aceste facturi şi susţine că prioritatea fostei conduceri a Sectorului 5 ar fi trebuit să fie construirea unor instituţii de învăţământ, a unor parcuri, refacerea şi asfaltarea drumurilor sau reabilitarea blocurilor. Mai mult, edilul spune că datoriile moştenite nu fac decât să îngreuneze modernizarea Sectorului 5.