• Elena Lasconi a anunțat pe Facebook o premieră pentru Câmpulung Muscel
  • Lasconi s-a lăudat că a primit bani de la Guvern pentru trei proiecte
  • Unii locuitori au criticat-o pentru că banii vin din fondul de rezervă al Guvernului
  • Banii din fondul de rezervă trebuie acordați pentru situații neprevăzute, de urgență

Anunțul Elenei Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel că a bifat o premieră pentru cetateni, a obținut bani din fondul de rezervă al Guvernului nu a fost primit doar cu felicitări.

Unii locuitori i-au reproșat că se laudă cu bani primiți „ilegal”. Ei au criticat Guvernul pentru că a dat bani primăriilor din fondul de rezervă, care trebuie folosit pentru situații de urgență.

Premieră pentru Câmpulung! Am obținut 12 milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului aflat la dispoziția prim-ministrului, cu ajutorul colegilor mei, parlamentarii USR PLUS, pentru trei proiecte importante: bulevardul Pardon, o parte din strada Drăcești și “Câmpulung, capitala scrisului românesc” e textul scris de Elena Lasconi.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Au obținut fonduri ilegale. Din fondul de rezervă al țării se alocă pentru cheltuieli excepționale apărute: calamități, pandemii, dezastre naturale… ” a scris cineva.

Alt comentariu: „Fondul de rezervă este pentru probleme excepționale care apar în țară ! Deci doamna primar v-ați dat de gol!”.