• Judecătoria Sectorului 1 a respins cererea lui Clotilde Armand de suspendare a executării silite.
  • Decizia nu e definitivă și poate fi atacată cu apel.
  • Dan Podaru, consilier PNL S1: „Vom vedea cum va răspunde Clotilde în fața legii

Primăria Sectorului 1 pierde, din nou, teren în conflictul cu firma de salubritate Romprest. Instanța de judecată a admis cererea Romprest de executare silită și a respins cererea de suspendare a executării silite, formulată de Clotilde Armand.

Judecătoria Sectorului 1 București: „Respinge cererea de suspendare a executării silite ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare”

Dan Podaru, consilier local PNL Sector 1, o acuză pe Clotilde că aduce un prejudiciu serios primăriei.

Dan Podaru consilier local PNL Sector 1: „Aproximativ 8 milioane de lei reprezintă penalități de întârziere a plății unor datorii mai vechi de 6 luni de zile, deci Clotilde Armand aduce un prejudiciu direct cu o sumă de peste 2 milioane de euro, din cauza faptului că refuză să achite facturi legale”

Recomandări

MESAJUL REGELUI CHARLES
ESTONIA NU CREDE ÎN IOHANNIS
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM
FORȚA DE REACȚIE NATO POATE INTRA ÎN ROMÂNIA
XIAOMI LANSEAZĂ PRIMUL EV

Printr-un mesaj postat pe Facebook, Podaru spune că, în cadrul acestei executări există sume restante în valoare de aproximativ 80 de milioane de lei. Până la soluționarea conflictului, locuitorii celui mai bogat sector al capitalei sunt sufocați de gunoaiele încinse de caniculă.

Am fost pe Calea Victoriei, zona cea mai frumoasă din Sectorul 1. Iar toate persoanele cu care am vorbit sunt în continuare nemulțumite pentru că nimeni nu face ceva cu gunoiul din stradă.

Primarul Clotilde Armand cere din nou Prefecturii Capitalei declararea stării de alertă pe o perioadă de 30 de zile, din cauza gunoaielor neridicate de firma de salubrizare Romprest. Potrivit primăriei, deșeurile nu au mai fost colectate de 20 de zile, ceea ce pune în pericol sănătatea cetățenilor dar și mediul înconjurător.