• Tribunalul București a dat dreptate firmei Romprest într-un dosar cu Primăria S1.
  • Procesul a fost deschis în 2019 de fostul primar al S1, Daniel Tudorache.
  • Clotilde Armand: Vom formula recurs și vom căuta să recuperăm prejudiciul.

Primăria Sectorului 1 pierde primul proces împotriva firmei de salubritate, căreia îi cere despăgubiri de 80 de milioane de lei. Romprest are dreptate, spun judecătorii, însă decizia nu e definitivă.

Clotilde Armand a anunțat deja un recurs. Printr-un mesaj postat pe Facebook, actualul primar de la Sectorul 1 spune că procesul a fost deschis de fosta conducere a primăriei, fără însă să fie urmărit interesul locuitorilor.

Clotilde Armand: „Un proces deschis de fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, în 2019, și în care s-a făcut non-combat până în decembrie 2020, la sfatul avocaților angajați de acesta. De altfel, dosarul a fost deschis prost din start în anul 2019, la Curtea de Apel București, și a fost declinat la TMB, s-a tergiversat cât s-a putut. Așteptăm motivarea și vom face recurs”

În plus, Clotilde Armand transmite că pe rolul instanțelor de judecată sunt mai multe procese deschise împotriva companiei Romprest de la finalul lui 2020, de când ea a preluat mandatul de primar. Până la soluționarea conflictului, locuitorii Sectorului 1 sunt sufocați de gunoaiele încinse de caniculă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI