Primarul Robert Negoiță vrea să schimbe bordurile din sectorul 3 al Capitalei. Pensionar: „Bani cheltuiți aiurea”

  • Celebrele borduri roșii din Sectorul 3 vor fi înlocuite.
  • Acestea sunt produse de una din societățile primăriei.
  • Investiția nu-i mulțumește pe locuitorii din zonă.
  • Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, spune că bordurile vechi arată „oribil”.

An după an, bordura-i pe primul plan. Poate fi fără niciun fel de problemă motto-ul multor primari din România.

Și pentru că bordurile dau culoare unui oraș, sector sau cartier, ele sunt schimbate mai des decât orice altceva. Este și cazul bordurilor din sectorul 3 al capitalei pe care primarul Robert Negoiță vrea să le schimbe. Tot el le-a pus, dar acum nu-i mai plac, spune că bordurile roșii s-au învechit.

„Le schimbăm fiindcă a fost o soluție nefericită și pentru că arată oribil. În viață mai greșim”
, spune Robert Negoiță, primar Sectorul 3.

Andrei, pensionar: „Bani cheltuiți aiurea”

Liviana, locuitor sector 3: „Canalizare țevi, adică cele gospodărești. Nu pus panseluțele și după aceea vedem. Acuma că e vorba de borduri sau nu, alte priorități. O canalizare făcută sau o stradă asfaltată”

Alex Dinescu, Editor Corespondent Aleph News: „Un element de referință al sectorului 3 sunt celebrele borduri roșii și de fiecare dată ele reprezintă principalul obiectiv investițional al primăriei. Ele vor fi înlocuite cu altele care arată la fel”

În memoria bucureștenilor rămân și alte lucrări de schimbare a bordurilor. Marile borduriade, așa cum le-au numit chiar oamenii. Fostul primar Adrian Videanu a condus campania de schimbare a bordurilor chiar în timp ce avea și o firmă care se ocupa cu așa ceva. A important între 2006 și 2007 peste 150 de mii de metri liniari de borduri.