• Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din București, a spus că nu există o coordonare bună între unitățile responsabile de acțiunea din Sector.
  • Acesta a spus că singurii care au răspuns neașteptat de bine exercițiului au fost cetățenii.
  • Primarul Sectorului 6 a spus că, în urma acestui exercițiu, va fi desemnată o singură persoană „care să preia comanda pentru toate forțele participante la acțiune”.

Primarul Sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, a scris pe pagina lui de Facebook că nu există o bună coordonare între unitățile responsabile de acțiunea de curățenie din Sector.

„Săptămâna trecută am făcut un exercițiu pentru spălarea străzilor, din care să învățăm pentru campania de curățenie generală pe care o vom demara în curând”, a scris Ciprian Ciucu.

„În ceea ce privește coordonarea între poliție, salubrist, operatorul de ridicări mașini, firma de salubrizare și Poliția Locală nu au acționat conform discuției purtate la ședințele de pregătire, motiv pentru care vom desemna o persoană care să preia comanda pentru toate forțele participante la acțiune”, a mai spus Ciprian Ciucu.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Ciprian Ciucu a tras câteva concluzii la finalul acestui exercițiu. Primarul Sectorului 6 a spus că firma de salubrizare și-a început activitatea înainte să fie eliberată partea carosabilă de mașini, iar firma responsabilă de relocare a întârziat și nu a avut materialele necesare.

Mai mult, Ciprian Ciucu a mai spus că „nu au fost suficiente echipamente reflectorizante pentru lucrul pe timp de noapte”. În cazul Poliției Locale, „nu toți polițiștii au avut uniforme”, iar modul de comunicare cu cetățenii nu a fost unul corespunzător.

Totuși, Ciprian Ciucu a găsit și partea bună a acestui exercițiu: cetățenii, care au răspuns neașteptat de bine solicitării de mutare a mașinii. Primarul Sectorului 6 spune că sub 10% nu au răspuns solicitării.