Primarul Sectorului 6, „luat la mișto” de un polițist: „Absolut ruşinos, voi face plângere”

  • Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunţă că va face plângere deoarece a fost „luat la mişto” de un poliţist
  • Absolut ruşinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucureşti, este concluzia edilului

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunţă că va face plângere deoarece a fost „luat la mişto” de un poliţist. Absolut ruşinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucureşti, este concluzia edilului.

Ciprian Ciucu a povestit pe Facebook că a fost martorul unei curse cu maşini de lux pe străzile din Bucureşti. El a sunat la Poliţie pentru a anunţa incidentul, dar a fost luat peste picior de un poliţist care i-a închis telefonul.

„Absolut ruşinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucureşti! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în oraşul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetăţean şi să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.

În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul oraşului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern şi am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfăşura o cursă de maşini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km. Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră Bucureşti să le spun oamenilor să ştie, am zis ca ajut. Rezultatul a fosr că ofiţerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paşte, a fost să mă ia la mişto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Şi mi-a închis telefonul în nas”, a povestit Ciprian Ciucu pe reţeaua de socializare.

Primarul Sectorului 6 anunţă că va face plângere la Poliţie.

„Două chestiuni: marţi voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea. Dacă vreodată întâlniţi astfel de atitudini la Poliţia Locală a Sectorului 6, vreau să ştiu”, şi-a încheiat Ciucu mesajul.

Ciprian Ciucu: „Nu am apucat să îi răspund nimic că mi-a închis telefonul în nas”

Primarul Sectorului 6 a vorbit la Aleph News despre incident.

„Polițistul mi-a răspuns că de unde știu eu că merg cu viteză mai mare decât viteza legală, cum pot eu să măsor asta. Era evident. Nu e nevoie să ai un radar ca să-ți poți da seama dacă cineva merge foarte, foarte repede. (…) Nu am apucat să îi răspund nimic că mi-a închis telefonul în nas”, a spus Ciprian Ciucu.

„Acum o să se creeze ceva vâlvă pentru că eu sunt primar. Dacă eram un om simplu, probabil că ar fi trecut acest incident neobservat, pentru că nu mi se întâmplă pentru prima dată. Cetățenii, când sună la poliție, de foarte mult ori sunt tratați așa. E o problemă de sistem, care există în mai multe instituții ale statului”, a adăugat primarul Ciucu.

Din reacțiile apărute la postarea primarului Ciucu, acesta a înțeles că se confruntă cun un fenomenm al curselor ilegale de mașini în Sectorul 6. Primarul a spus că va lua măsuri împreună cu autoritățile locale.